Ondersteuning van TIHMS

Ondersteuning van The International Holland Music Sessions is van vitaal belang voor het functioneren en voortbestaan van de organisatie.

Zeker als we het huidige politieke en culturele klimaat in overweging nemen... overleven is voor ons een hele kunst, maar gelukkig kunnen individuen en bedrijven het recht in eigen hand nemen waar het de ondersteuning van de kunst betreft. Want dat is waar het bij TIHMS, haar deelnemers, en haar publiek om gaat, de liefde voor de muziek.

U ziet in het menu hier net boven een aantal onderdelen waaruit die ondersteuning bestaat.

SPONSORING

Sponsoring is voor ons belangrijk. Het doel heiligt de middelen, maar we hebben middelen nodig om ons doel te bereiken. Indien u ons wilt steunen via sponsoring, neem contact met ons op.
Als tegenprestatie wordt in elk geval uw bedrijf of organisatie op onze nieuwe website via uw logo vermeld op onze speciale sponsorpagina, maar ook via de sponsorbalk onderaan elke website pagina. Dit uiteraard inclusief een backlink naar uw website.

BEGUNSTIGERS

Lees op deze pagina hoe u begunstiger van TIHMS kunt worden. Begunstigers krijgen korting op de reguliere concerten tijdens de Summer Academy, en meer...

GASTGEZINNEN

Deelnemers aan de Summer Academy worden ondergebracht bij gastgezinnen in en rondom Bergen NH. Lees meer..

VRIJWILLIGERS

Vrijwilligers vormen een onmisbare schakel in onze organisatie. Het is een dankbare taak om vrijwilliger tijdens de Summer Academy te zijn. Als tegenprestatie krijgt u vrij toegang tot de meeste concerten tijdens de Summer Academy. Lees meer..

ANBI STATUS

De Belastingdienst heeft The International Holland Music Sessions aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Lees meer..

 

Cheque voor TIHMS

Van links naar rechts: Uğur Pekdemir (directievoorzitter Rabobank Kennemerland), Marietje van Rossen (voormalig bestuursvoorzitter Stichting Holland Music Sessions), Perry Reitsma, directeur TIHMS. 

SCHOORL - In Schoorl werd maandag 3 juni 2013 tijdens een bijeenkomst van de Rabobank een cheque uitgereikt aan de toenmalige voorzitter van The International Holland Music Sessions (TIHMS).
Door deze bijdrage kon video apparatuur worden aangeschaft voor het vastleggen van de concerten van de jonge musici in Nederland, en ook voor het vastleggen van masterclasses tijdens de Summer Academy.

ANBI logo Ypma Piano's Alkmaar / Steinway Center Nederland   HVC
Duinvermaak Bergen NH Stichting Cultbee Goethe Institut Texels Wonen / Bloemisten Bert van der Wal Middelbeek Autoverhuur