Zomerconcerten 2017

De locaties van de zomerconcerten worden hiernaast in het menu vermeld. De data van de concerten zijn reeds vastgelegd, en reeds via onze webshop bestelbaar. De programmering van de concerten echter, wordt in juni 2017, of begin juli 2017 aangebracht. De programmering van de masterclasses in de Remonstrantse Kerk in Alkmaar is bekend en wordt vermeld.

Concertgebouw Amsterdam

Concerten New Masters on Tour 2017-2018

De New Masters on Tour serie is een serie van 5 concerten door speciaal geselecteerde musici, meestal oud-deelnemers. De serie vindt plaats in de Kleine Zaal van het Concertgebouw Amsterdam, en wordt dezelfde week herhaald in de Hoornder Kerk op Texel (in Den Hoorn).

De details van de serie vindt u hier (Amsterdam), en hier (Den Hoorn).

Losse kaarten New Masters on Tour bestellen

Ga via het menu naar de locatiepagina van het Concertgebouw Amsterdam (of klik hier), of naar de locatiepagina van de Hoornder Kerk te Den Hoorn (of klik hier).
Onderin een kader dat een concert weergeeft, klikt u Info/bestel. U komt dan op de website van de organisatie waar u direct het bedoelde concert kunt bestellen.

Abonnement 2017-2018 (New Masters on Tour)

Bestel hier uw serie van 5 NMoT concerten in Amsterdam.

Bestel hier uw serie van 5 NMoT concerten in Den Hoorn/Texel.

Concerten in TaqaTheater de Vest, Alkmaar

Nieuw aangebracht, de concerten die De Vest in samenwerking met TIHMS brengt. Zie het menu.               Ypma Piano's Alkmaar / Steinway Center Nederland   HVC
Maison Descartes Ambassade van het Prinsdom Andorra StifTexel Haarlemsche Muziekfonds